The end of February in Florida.

Tänkte först ta och berätta att jag har tagit mig hem till West Palm ifrån Miami och därinnan Orlando, två helt underbara städer och Miami är bland det bästa jag vet. Värmen börjar komma "tillbaka" till en utav världens bästa platser och idag sken solen så starkt att man fick kisa för att titta, helt allvarligt och supermysigt väder! Dan är i California denna vecka, så Debbie & jag hämtade upp thaimat och gjorde smooties framför Sixteen Candles riktig amerikansk klassiker. Imorgon har vi kortdag och sticker till stranden med surfingbrädorna och innan dess ska vi slänga förbi Surfcentral och jag ska fixa ny våtdräkt. Mums! ♥

Nu fick ni enliten uppdatering och imorgon kommer ett längre inlägg med lite bilder. Hoppas att ni alla mår helt underbart bra!

Love


South beach this weekend.


Valentines day.


Och sa var den varma dagen fylld med hjärtslag här. Ifredags var det den 12:e februari, vilket innebär att jag har bott i Florida i ett halvår. Ett halvår ifrån världens bästa familj och ett halvår ifrån de mest underbara människorna man kan tänka sig! Det innebär även att från och med igar var det bara ett tvåsiffrigt antal dagar tills jag kommer hem, från att ha varit tresiffrigt med en trea ibörjan. ♥ Ifredags var jag, Deb & Kristen och såg Valentines day på bio & åt thaimat. Se den!

Nu vill jag bara tala om for er att jag har varldens basta manniskor i mitt liv, utspridda pa olika delar av varlden. Och att ni betyder sa mycket mer an ord kan beskriva. Jag langtar efter er! ♥

Love always,
Louise

 
 

 


MIAMI, FLORIDA.

Rubriken är laddad med otroligt mycket glädje och ett par kinder som fortfarande är ömma av skratt. Jag sitter uppkrupen och lyssnar på The Empire State of Mind, som vi körde på högvarv på hotellrummet i New York. I lördags hämtade Konrads familj upp mig, vi stannade i Fort Lauderdale och åt på Cheesecake Factory vidare till Miami där vi sov hos Ingrids systers familj. Lördagen innehöll otroligt mycket skratt, en god middag och vid midnatt utgång i Miami Downtown. På söndagmorgonen lagade vi en stor frukost och jag fick en guidad tur igenom delar av staden och vi avslutade med en god thaimiddag innan superbowl (NEW ORLEANS VANN, WOHO!). Vilken toppenhelg! 

I lördags hade vi även minnesstund för den avlidna kitesurfaren som för exakt en vecka sedan dog av hajattacken på var strand. Över tusen personer hedrade honom på stranden och ett hundratal tog suringbrädorna och bildade en cirkel ute i vattnet. Det är helt galet att det hände, vi har haft hajattacker under vintern men ingen som dött. Så från och med nu, inget surfande morgon eller eftermiddag! Nu laddar alla inför Valentines day på söndag, Wallmarts dekorationshyllor är dubbelt så stora som de svenska julpyntshyllorna. Tycker jag är lite ironiskt. Tycker väldigt mycket om alla hjärtans dag! ♥

Och alla ni som funderar på att åka som utbytesstudent i höst, och i detta nu fortfarande sitter och velar, ÅK!- Det kommer bli ert bästa val någonsin!

Nu ska jag slänga på mig träningskläderna och möta Misch för la pilates!
P&K





One - My contribution, making the fruitsallad to the brekkie.
Two - Freya, cutie.
Three - American Breakfast.
Four - Wonderful people.
Five - Cuban café, Little Havanna
Six - Typical cuban food

Some pictures from my wonderful weekend!


Saturday in Paradise.

Efter en händelsefull vecka är allas våran favoritdag lördag är här, YEAY! I tisdags köpte jag min nya surfingbräda, som går under namnet Kellister nu, en riktig skönhet är hon! :) Och på onsdagskvällen kom beskedet om att det skett en hajattack med dödlig utgång på stranden, vår strand fem minuter ifrån mitt hus. Så idag har det varit minnesstund på stranden för den avlidna kitesurfaren, de mistänker att det är en baby Great White -vilket jag innerligt hoppas att det inte är. Annars bullshark eller tigershark. Så skolveckan fick ett jättetrist avslut.

Idag lyser i alla fall solen och om femton minuter hämtar Konrads familj upp mig för en helg i Miami där vi ska hälsa på hans frus familj. Jag har laddat upp med spel och svensk marabou till roadtripen med mina otroligt härliga sysslingar Freya & Kaysa! :)

Jättekul att så många har hittat hit, ett av mina nyårslöften är att bli en mer lojal bloggerska! Haha. Ha en underbar helg!

I miss you!
Louise

Tonight you're here with me.

Om bara ett par timmar är det februari och om ynga tio dagar har jag bott i Florida i ett halvår. Tiden går fort när man har roligt, det stämmer. Så otroligt mycket saker har hänt och händer, och ni som känner mig vet att jag fyller lätt upp mina dagar, samtidigt som jag är en weakie för myskvällar. Jag vet att jag inte bloggar så mycket som jag en gång lovade att jag skulle göra, men jag tar verkligen vara på varenda liten stund här i underbara USA. Så desto mer har jag att berätta och visa när jag kommer hem!

I fredags var jag med Hunter & grabbarna och såg på County ta hem districts semi-finalen i fotboll (läs soccer och inte football). När den amerikanska footballsäsongen var igång var alla ivriga att få printa in i mitt huvud hur regler, strategier och blåsningsbakgrunder ser ut. Men när det är fotboll, så som vi känner till den, hänger de inte alls med i varför man blåser av. Frågan "varför gjorde han så?" gav jag svar på ett antal gånger under kvällen! :) Igårkväll var jag, Misch & Kori i West Palm - staden jag föll pladask för vid första ögonkastet. Speciellt när mörkret lägger sig över de vackra byggnaderna och ljuset från palmbelysningen och de alla restaurangerna lyser upp all liv och rörelse. Vi åt på Cheesecake Factory, en underbart god restaurang, och gick sedan och såg When in Rome på bio. Helmysig kväll!

Jag är inne i en riktig Nicholas Sparks-period. Han som skrev The Notebook & A walk to remember. Hans böcker är, precis som de flesta böcker är i jämförelse med sin filmversion, hundra gånger bättre. Jag har bla läst Dear John & The Last Song, två underbara böcker som kommer på film nu i vår. Dear John har premiär redan nu nästa fredag här hos oss, medans den kommer i maj till er. Och jag har en känsla av att John & Savannah kommer bli ytterligare en utav filmhistoriens klassiska kärlekspar. Likaså kommer The Last Song ut om en månad. Yeay!

Nu har jag ätit svenska (viktigt att tillägga!) pannkakor med sylt & grädde. Och Grammygalan är på för fullt!
Love,
Louise


 


RSS 2.0