Everybody's got a hungry heart.

Äntligen, äntligen söndag! Vilket innebär MÅNDAG imorn. MMM! Efter en olidligt spännande dag på jobbet, faktiskt trevlig men uppnbarligen ser befolkningen att det är roligare att ligga i solen än att köpa sportsaker. (Skumt, mycket skumt!) så somnade jag i min efterlängtade bikini ute vid poolen. Jag och solen har en livsläng kärlekshistoria. Imorgon ska den sista spanskan redovisas. Och mammi fyller år, hihi, och hon ska firas. Fast det vet hon inte om (nåde dig om du läser detta!) Och nu längtar jag så fruktansärt efter min säng.

Sov gottgottgott. Och dröm söttsöttsött.






You tried to be chill, but

Ibland, men bara ibland, kan det kännas lite... mindre lustfyllt att gå till jobbet när solen är sådär stekhet och folk slänger av sig kläderna för att låta värmen inta kroppen. Jag vet inte varför, men ibland, ibland kan det kännas så. Jag antar att det är då min härliga kollegor väger upp, och lyxen att få gå och känna på en massa kläder och skor hela dagarna. Stackars er som måste ligga ute i bikini/badshorts och bli bruna. Stackars er som aldrig får chansen att lära er hur man avläser franska badkläderstorlekar, vet skillnaden mellan uppbyggnaden av en Adidas och Asics sko eller funktionerna i de olika hockeyklubborna. Jag tycker faktiskt jättemycket om mitt jobb, massor! :)

Lördagskvällen spenderades hos Jessica som hade "avslutnings/avskeds/födelsedags"-party. Underbart god mat, himlans trevliga människor och väldans mycket skratt. Jättelyckad kväll! Och nu laddar vi inför den näst sista riktiga Kunskapsveckan någonsin. Och på fredag är det Stockholm och Bruce med Lovisa. Där vi sover fredag-lördag och spenderar lördagen i Sthlm's alla affärer. Mysmysmys! Nu ska jag göra som alla andra och slänga av mig mina kläder för att låta solens strålar nå min kropp. Sedan ska jag jobba, YES! (Sista meningen var faktiskt ironilös, jag svär!)


P&K


Amerikas blivande rockstjärnor.

Söterika, sötbella & sötfanny.

partybruden & den söta, blivande pepparkakan.

She was dressed up in a nightless dress.

Julias b-day idag och efter ett litet födelsedagsäventyr och god mat stod plugg på schemat. Fredagar har sin speciella glans, mysiga är vad de är! Kvällen ska bli en riktigt myskväll med en riktigt bra film. Oh ja!

P&K


You are the perfect lullaby.

Regnet har smattrat som små fingrar mot mitt fönster den senaste timmen. Det där små dropparna har en förmåga att locka fram den där kalla känslan i kroppen, men inte idag, oh nej. Jag kurade bara ner mig ännu mer i mitt tjocka, mysiga, gosiga täcke och höjde volymen ytterligare på Coldplays ord om kärlek. Förmidagen spenderades med min gansterklass på himpafältet och såpaplanen med fotbollen. Kalla men mycket mysiga timmar. Och resterande tid av dagen fylldes upp med "internationell-ekonomi-plugg-med-Jessa". Och så köpte jag äntligen min efterlängtade Rock'nblue-skinnjacka, 25% på hela JC gjorde det lite enklare att fatta beslutet. Mumsi. ♥ Nu ska jag krypa ner i sängen och krama kudden, och ladda för en morgon med spanskaplugg tillsammans med Kristofer & Elin.

P&K


Han heter Ji-Sung, inte Jason. Men fortfarande Park. Och han tillhör The Team.

Det skulle vara så mycket roligare om man var kusin med Nemanja Vidíc, eller varför inte Patriece Evra. Eller satt på en varm stol i Rom med ögonen vilandes på gräsplanen och en kall drink i handen. Det hade varit roligare om resultatet hade sett... lite annorlunda ut. Det räcker med att se spelarna gå in på plan, ana dobbarnas nedtryck i gräsytan och se scenen av män hoppa på varandra i kramar blandat med glädjetårar när nätet rör sig av bollens ankomst. Det räcker, för att få mig att sakna linementsdoften i omklädningsrummet, lagandan som spred sig när Linking Parks "In the End" rullade innan match och hjärtvoltandet i slutsekundrarna. Jag saknar mina utslitna Diadora som jag vägrade byta ut på match, hur slitna de än begav sig för att vara, hur mycket mina föräldrar än tjatade och bad att få uppgradera. De nya skorna hade jag på träningarna, mina "erfarna" på matcherna. Jag saknar känslan av att gå ut på planen, få andas hårt och kämpa för att placera bollen i sitt nät.

Vi må se bukalen försvinna till Katalonien och känna motgången bita oss i fingrarna, men det är inte då vi överger, det är då vi tror som mest. Nu ska jag lägga fokus på den gröna planen genom min fina tv, i min gosiga säng som inte finns i Rom, med den kalla drinken utbytt mot en varm choklad och njuta av matchen trots att jag varken är kusin med Nemanja eller Fransosen.

P&K


...


Välkomna,

Med stor möjlighet vet ni vem undertecknad är,
om inte annat har ni hittat hit ändå.
Mycket roligt bäggedera!
Denna blogg ska få agera bro över Atlanten.
Här kommer ni kunna följa min USAresa,
mitt livs största äventyr, hittills.
Genom svårigheter och njutbara upptäckter.
Snedkliv och framsteg.
Saknad och längtan.
Party & mys.

Tills dess ska vi måla varje dag
i världens alla färger.

Hjärtligt välkomna!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0