Thanksgiving

Min kära skåning ligger en meter ifrån mig, Journeys musik fyller rummet med ljuva toner, mungiporna värker av skratt och jag lever min dröm.

Igår var vi på Kiwi Lime Café och åt en god lunch med Kori & Jacquelyn. Runt tio tog vi en sväng till Starbucks och vidare till Salerno Shore där ett surfband spelade. Vi började denna dagen med en springtur till Indian street, hem och styrketräna och så i den svalkande poolen. Sedan firade vi vår första thanksgiving idag - och det tillsammans under samma tak på andra sidan jordklotet- vårt bidrag till middagsbordet blev svenska köttbullar med LINGONSYLT, vi åt tills vi storkna och låg till största delen av dagen dubbelvikta av skratt åt. Traditionen går ut på att äta mängder av kalkon och annan mat, spela amerikansk fotboll, umgås med familj och naturligtvis, vara tacksam för det man har.

När thanksgiving är över börjar officiellt Christmastime, så nu laddar vi för Black Friday -inatt ska vi upp 3.30 och åka till Palm Gardens Mall med kreditkortet i högsta hugg! Men först har jag lyckats förhandla mig till killning på ryggen! ♥

God morgon Sverige! Och god natt för oss! ♥
Louise

 
Konstigt hur lite lingonsylt kan göra en så glad!


Nej men titta vem jag hittade på Starbucks.


Årets Thanksgivingbild! Dan immiterar The Swedish Chef i Sesame Street The Muppets Show.


Kommentarer
Postat av: Nettan

Väntar på att få rapport om BLACK FRIDAY!

Blev det några kap!

Kramizar till er båda!

2009-11-27 @ 22:14:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0